VINTERENS UNIVERS

3 snacks pr. person // + 75

Stracciatella med lime, ingefær og koriander

Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette

Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille

Dansk blæksprutte, glaskål og X.O sauce

Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce
eller
Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce + 100

Gemini’s Københavner stang
med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum

// 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 475

4 glas vinmenu // 375

A la carte

3 snacks pr. person // 75

Stracciatella med lime, ingefær og koriander // 75

Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette // 85

Mandelcreme med endivie, sesam og citrusfrugter // 85

Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede // 110

Rødbede tatar med gedeost og sennepsskud // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45

Dansk blæksprutte, glaskål og X.O sauce // 145

Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce // 195

Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce // 295

Vinterporre med aromatiske urter, sprødt brød, hengemte svampe og sauce på brunet smør og kapers // 195

Gemini’s Københavner stang med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum // 125

Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 135

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT