FORÅRETS UNIVERS

 

Snack servering

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Danske grønne asparges, klipfisk, saltet agurk og krondild

Kalvebrissel, hvid asparges, ramsløg og oksehale jus

Stegt kuller, glaseret spæde grøntsager og reduceret rødvin
eller
Krogmodnet oksehøjreb, hvid asparges, palmekål og trøffelsauce + 100

Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids

// 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 450

4 glas vinmenu // 350

FORÅRETS GRØNNE UNIVERS

 

Snack servering

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Umodne tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg

Confiteret æggeblomme, hvid asparges og ramsløg

Grillet butternut squash, perleløg og sauce på høost

Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids

// 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 450

4 glas vinmenu // 350

 

A la carte

Snacks, 3 små serveringer // 95

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille // 45

Danske grønne asparges, klipfisk, saltet agurk og krondild // 165

Umodne tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg // 165

Kalvebrissel, hvid asparges, ramsløg og oksehale jus // 145

Confiteret æggeblomme, hvid asparges og ramsløg // 145

Stegt kuller, glaseret spæde grøntsager og reduceret rødvin // 195

Krogmodnet oksehøjreb, hvid asparges, palmekål og trøffelsauce // 295

Grillet butternut squash, perleløg og sauce på høost // 195

Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids // 125

Solbær fra sommeren 2021 “Baked Alaska” // 175

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med karamelliseret kvæde og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT