FORÅRETS UNIVERS
Snack servering
–
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
Danske grønne asparges, klipfisk, saltet agurk og krondild
–
Kalvebrissel, hvid asparges, ramsløg og oksehale jus
–
Stegt kuller, glaseret spæde grøntsager og reduceret rødvin
eller
Krogmodnet oksehøjreb, hvid asparges, palmekål og trøffelsauce + 100
–
Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids
// 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 450
4 glas vinmenu // 350
FORÅRETS GRØNNE UNIVERS
Snack servering
–
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille
Umodne tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg
–
Confiteret æggeblomme, hvid asparges og ramsløg
–
Grillet butternut squash, perleløg og sauce på høost
–
Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids
// 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 450
4 glas vinmenu // 350
A la carte
–
Snacks, 3 små serveringer // 95
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille // 45
Danske grønne asparges, klipfisk, saltet agurk og krondild // 165
Umodne tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg // 165
Kalvebrissel, hvid asparges, ramsløg og oksehale jus // 145
Confiteret æggeblomme, hvid asparges og ramsløg // 145
Stegt kuller, glaseret spæde grøntsager og reduceret rødvin // 195
Krogmodnet oksehøjreb, hvid asparges, palmekål og trøffelsauce // 295
Grillet butternut squash, perleløg og sauce på høost // 195
Sorbet på rabarber, hvid chokolade og lakrids // 125
Solbær fra sommeren 2021 “Baked Alaska” // 175
12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med karamelliseret kvæde og hasselnød // 120