VINTERENS UNIVERS
3 snacks pr. person // + 75
–
Stracciatella med lime, ingefær og koriander
Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette
Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille
–
Dansk blæksprutte, glaskål og X.O sauce
–
Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce
eller
Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce + 100
–
Gemini’s Københavner stang
med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum
// 525
1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 475
4 glas vinmenu // 375
A la carte
–
3 snacks pr. person // 75
Stracciatella med lime, ingefær og koriander // 75
Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette // 85
Mandelcreme med endivie, sesam og citrusfrugter // 85
Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede // 110
Rødbede tatar med gedeost og sennepsskud // 110
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45
Dansk blæksprutte, glaskål og X.O sauce // 145
Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce // 195
Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce // 295
Vinterporre med aromatiske urter, sprødt brød, hengemte svampe og sauce på brunet smør og kapers // 195
Gemini’s Københavner stang med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum // 125
Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 135
12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120