EFTERÅRETS UNIVERS

3 snacks pr. person // + 75

Stracciatella, jalapenos olie, tomatillo og mexikansk oregano fra Kiselgården

Blåmuslinger, kartoffelcreme, saltede stikkelsbær, mandler og brunet smør

Kalvetatar fra Himmerland med pebermayo og jordskokker

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille


Stegt kuller med sort hvidløg, stegt grønkål og sauce på bakskuld

Farseret vagtel med karl Johan, grillet østershat, svampecreme og intens sauce på kyllingevinger og ramsløg
eller
Grillet oksemørbrad med kantareller, majs, karamelliseret skorzonerrod og rødvinssauce + 100

Bær fra “sommeren 2022” med mørk chokolade og sauce på kardemomme

// 525

1 glas champagne + 4 glas vinmenu // 450

4 glas vinmenu // 350

A la carte

Snacks, 3 små serveringer // 75

Stracciatella, jalapenos olie, tomatillo og mexikansk oregano fra Kiselgården // 75

Blåmuslinger, kartoffelcreme, saltede stikkelsbær, mandler og brunet smør // 85

Kalvetatar fra Himmerland med pebermayo og jordskokker // 110

Confiteret tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille // 45

Stegt kuller med sort hvidløg, stegt grønkål og sauce på bakskuld // 145

Aromatisk knoldselleri, trøffelpuré og sauce på hyldeblomst // 145

Farseret vagtel med karl Johan, grillet østershat, svampecreme og intens sauce på kyllingevinger og ramsløg // 195

Grillet oksemørbrad med kantareller, majs, karamelliseret skorzonerrod og rødvinssauce // 295

Glaseret rødbeder fra Kiselgården med stegte kantareller og luftig sauce på karamelliseret løg// 195

Bær fra “sommeren 2022” med mørk chokolade og sauce på kardemomme // 125

Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 125

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med karamelliseret grøn tomat  og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT