VINTERENS FROKOST

3 snacks pr. person // + 75

Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille

Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce

eller

Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce + 100

Gemini’s Københavner stang
med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum

// 325

3 glas vinmenu // 245

3 glas juice // 135

A la carte

3 snacks pr. person // + 75

RETTER

Stracciatella med lime, ingefær og koriander // 75

Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette // 85

Mandelcreme med endivie, sesam og citrusfrugter // 85

Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede // 110

Rødbede tatar med gedeost og sennepsskud // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45

Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce // 195

Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce // 295

Vinterporre med aromatiske urter, sprødt brød, hengemte svampe og sauce på brunet smør og kapers // 195

SØDT OG OST

Gemini’s Københavner stang med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum // 125

Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 125

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT