SMØRREBRØD

CHRISTIANSØPIGENS KRYDDERSILD // 85

sprød kartoffel, karse og cremefraiche 48%

serveret på hjemmebagt rugbrød

ÆG & REJER  // 110

svenske håndpillede rejer, æg fra Lammehave og urtecreme

serveret på hjemmebagt rugbrød

KULLER STEGT I RUG  // 110

knoldselleri remoulade og grillet citron

serveret på hjemmebagt rugbrød

NYE KARTOFLER // 85

rygeost og grønkål fra Kiselgården og luftig sauce på purløg

serveret på hjemmebagt rugbrød

KYLLINGESALAT // 95

kylling fra Hopballe rørt med basilikum og soltørret tomat

serveret på hjemmebagt grillet brioche

OKSETATAR // 105

okseinderlår fra Himmerland, rehydreret svampe og ramsløg

serveret på hjemmebagt rugbrød

SØDT & OST

SORBET PÅ GRØNNE RABARBER // 125

hvid chokolade og lakrids

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost // 120

karamelliseret kvæde og hasselnød

TIL DE SMÅ ASTRONAUTER // 95

Pandestegt fiskefilet af kuller med remoulade og citron

Kyllingesalat af Hopballe kylling & grøntsags stænger

En sød overraskelse

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT