EFTERÅRETS FROKOST

Kalvetatar fra Himmerland med pebermayo og jordskokker

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille

Farseret vagtel med Karl Johan, grillet østershat, svampepuré og sauce på kyllingevinger og ramsløg

eller

Grillet oksemørbrad med kantareller, majs, karamelliseret skorzonerrod og rødvinssauce + 100

Bær fra “sommeren 2022” med mørk chokolade og sauce på kardemomme

// 325

3 glas vinmenu // 245

3 glas juice // 135

A la carte

Snacks, 3 små serveringer // 75

RETTER

Stracciatella, jalapenos olie, tomatillo og mexikansk oregano fra Kiselgården // 75

Blåmuslinger, kartoffelcreme, saltede stikkelsbær, mandler og brunet smør // 85

Kalvetatar fra Himmerland med pebermayo og jordskokker // 110

Confiterede tomater, grillet piment og fermenteret hvidløg // 110

Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med porre og persille // 45

Farseret vagtel med Karl Johan, grillet østershat, svampepuré og sauce på kyllingevinger og ramsløg // 195

Grillet oksemørbrad med kantareller, majs, karamelliseret skorzonerrod og rødvinssauce // 295

Glaserede rødbeder fra Kiselgården med stegte kantareller og luftig sauce på karamelliseret løg// 195

SØDT OG OST

Bær fra “sommeren 2022” med mørk chokolade og sauce på kardemomme // 125

Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 125

12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med karamelliseret kvæde og hasselnød // 120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

VINKORT
DRIKKEKORT