VINTERENS FROKOST
–
3 snacks pr. person // + 75
–
Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille
–
Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce
eller
Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce + 100
–
Gemini’s Københavner stang
med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum
// 325
3 glas vinmenu // 245
3 glas juice // 135
A la carte
–
RETTER
Stracciatella med lime, ingefær og koriander // 75
Karamelliseret blomkål, taramasalata og Piment d’Espelette // 85
Mandelcreme med endivie, sesam og citrusfrugter // 85
Tatar af økologisk malkekvæg med pebermayo og dehydreret rødbede // 110
Rødbede tatar med gedeost og sennepsskud // 110
Brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med hvidløg og persille // 45
Stegt kuller, saltbagt knoldselleri, trøffel og sherry sauce // 195
Grillet oksemørbrad med rødbeder, trøffelpuré og pebersauce // 295
Vinterporre med aromatiske urter, sprødt brød, hengemte svampe og sauce på brunet smør og kapers // 195
SØDT OG OST
Gemini’s Københavner stang med ananas sorbet, karamelliseret ananas og vaniljeskum // 125
Solbær & Vanilje “Baked Alaska” // 125
12 mdr. Grubelagret Vesterhavsost med blommechutney og hasselnød // 120